شناسهٔ خبر: 188432 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

۵ پروژه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان درشهرستان بستک استان هرمزگان افتتاح و کلنگ زنی شد

۵ پروژه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان درشهرستان بستک افتتاح و کلنگ زنی شد 2 معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی هرمزگان گفت: با هدف ارتقاء سطح زندگی شهروندان ساکن در مساکن ملی، راه و شهرسازی هرمزگان عملیات اجرایی دو مدرسه ۱۲ کلاسه را آغاز و ۹۸ هزار متر مربع را محوطه سازی و آسفالت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان، افراسیاب کمالی با حضور محمد مرودی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان، احمد جباری نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس، محمد جلالی فرماندار شهرستان بستک و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه های راه و شهرسازی هرمزگان گفت: از مجموع پروژه ها ۳ طرح با اعتبار ۵۹ میلیارد تومان افتتاح و ۲ طرح با اعتبار ۶۱ میلیارد تومان کلنگ زنی است.

وی با بیان اینکه توجه دولت چهاردهم، توازن عدالت در همه بخش ها و مناطق است خاطرنشان کرد: در این شهرستان محوطه سازی فاز ۲ مسکن مهر به مساحت ۲۶ هزار مترمربع و با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان، محوطه سازی مسکن مهر بسیجیان به مساحت ۴۰ هزار متر مربع و با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان و محوطه سازی مسکن مهر فرهنگیان، بهزیستی و خیرین به مساحت ۳۲ هزار مترمربع و با اعتبار هزینه شده ۳۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی هرمزگان  همچنین در مراسم آغاز عملیات اجرایی مدارس ۱۲ کلاسه این شهرستان اظهار داشت: در راستای توسعه فضاهای آموزشی و پاسخگویی به نیاز دانش‌آموزان ساکن در سایت نهضت ملی مسکن مدرسه ۱۲ کلاسه شهر بستک با مساحت اجرایی یک هزار و ۸۷۸ متر مربع با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان و مدرسه ۱۲ کلاسه شهر جناح با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی کلید تحقق پروژه‌ها را همکاری خوب پیمانکاران و مسوولان اجرایی شهرستان بستک عنوان کرد و گفت:  این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای بهبود امکانات زیربنایی و روبنایی به متقاضیان است و امیدوارم آینده‌ای روشن‌تر برای نسل جدید رقم بخورد.